Slika družine

Moj eZPIZ

Moj eZPIZ je portal, namenjen varnemu dostopu do elektronskih storitev eZPIZ za zavarovance in upokojence. Za večino storitev je potrebna registracija. Nekatere storitve so na voljo tudi prek telefonskega odzivnika.

 

Uporaba storitev eZPIZ je brezplačna, varna in preprosta. Varnost in zaupnost sta zagotovljeni z uporabo sodobnih tehnologij. Elektronske vloge imajo enako pravno veljavnost kot vloge vložene v papirnati obliki. 

 

Za prijavo ali registracijo v portal Moj eZPIZ kliknite ustrezen gumb spodaj. Če uporabljate kvalificirano digitalno potrdilo, kliknite gumb Vstopi v Moj eZPIZ z digitalnim potrdilom, če uporabljate prijavo SI-PASS pa klinite gumb Vstopi v Moj eZPIZ s prijavo EU/SI-PASS.  

 

Pred prvo uporabo storitev eZPIZ je potrebna registracija registracija. Storitve eZPIZ lahko uporabljate tudi s spletno prijavo SI-PASS. Uporaba storitev eZPIZ je mogoča ob izpolnjevanju naslednjih tehničnih zahtev. Za pomoč pri uporabi storitev eZPIZ pišite na naslov ezpiz-podpora@zpiz.si ali pokličite na telefonsko številko 01 4745 909.

 

Vstop v Moj eZPIZ s kvalificiranim digitalnim potrdilom.  Vstopi v Moj eZPIZ z digitalnim potrdilom

 

Vstop v Moj eZPIZ s prijavo EU/SI-PASS  Vstopi v Moj eZPIZ s prijavo EU/SI-PASS

Katere storitve lahko opravim prek portala Moj eZPIZ?

  • Osebni informativni pokojninski kalkulator Splošni informativni pokojninski kalkulator   – storitev vam omogoča izvedbo informativnega izračuna datuma izpolnjevanja pogojev za pridobitev pravice do starostne oziroma predčasne pokojnine ter višine pokojnine na podlagi vaših osebnih podatkov, ki so zapisani v informacijskem sistemu zavoda in vplivajo na priznanje in odmero pravic iz pokojninskega in invalidskega zavarovanja. Storitev je namenjena registriranim uporabnikom.
  • Elektronsko izpolnjevanje in oddaja vlog - storitev eVloge vam omogoča izpolnjevanje in oddajo vlog s sprotnim preverjanjem ustreznosti vpisanih podatkov in digitalnim podpisom. Storitev je namenjena registriranim uporabnikom.
  • Preverjanje stanja vaše zadeve – storitev Stanje zadeve vam omogoča preverjanje stanja zadeve ne glede na način oddaje vloge. Storitev je na voljo tudi z uporabo telefonskega odzivnika. Storitev je namenjena registriranim uporabnikom.
  • Vpogled v podatke o nakazilih – storitev Nakazila vam omogoča vpogled v svoje podatke o nakazilih zavoda. Storitev je na voljo tudi z uporabo telefonskega odzivnika. Storitev je namenjena registriranim uporabnikom.
  • Vpogled v svoje podatke o zavarovanju – storitev Informativna osebna evidenca vam omogoča vpogled v podatke o obdobjih zavarovanja in plačah ter nadomestilih, ki so zapisani v informacijskem sistemu zavoda in vplivajo na vaše pravice iz pokojninskega in invalidskega zavarovanja. Če ugotovite, da evidenca ni popolna, lahko z eVlogo zahtevate njeno dopolnitev. Storitev je namenjena registriranim uporabnikom.
  • ePredal – storitev ePredal vam omogoča prejemanje dokumentov, ki jih za vas pripravi zavod, v vaš elektronski predal na portalu eZPIZ, hitreje in v izvirniku. Prejmite odločbo in druge dokumente takoj, ko so pripravljeni. Za uporabo storitve izpolnite in oddajte ustrezno eVlogo. Storitev je namenjena registriranim uporabnikom.

 

Najpogostejša vprašanja - Spletni pokojninski kalkulator

Copyright 2019 ZPIZ - Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, Kolodvorska 15, Ljubljana
Splošni pogoji | Izjava o dostopnosti| Varstvo osebnih podatkov
Izdelava: MMstudio