Slika družine

Postani ZPIZ-ov štipendist

Spoznajte nas že v času šolanja in študija: Postani ZPIZ-ov štipendist!

Ključni dejavnik, ki določa možnosti razvoja Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije na vseh področjih, je razvoj informacijsko komunikacijskih tehnologij (IKT). V preteklem obdobju je celovita prenova IKT že prinesla skokovit razvoj in digitalno preobrazbo zavoda.

Največji izziv, pa poleg doslednejše izrabe možnosti, ki jih ponuja sodoben zavodov sistem IKT, predstavlja učinkovita kadrovska ekipa zaposlenih na področju računalniških sistemov, programske opreme in informacijskih tehnologij.

Zavod zato išče tudi nove sodelavce, ki si želijo delati na področju IKT rešitev.

Tudi mi vas želimo spoznati: Kaj nudimo?

KADROVSKE ŠTIPENDIJE

Na zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje želimo graditi pristne in dolgoročne odnose s štipendisti, našimi bodočimi sodelavci.

Zavedamo se, da ni dovolj, da štipendiste izberemo, jim izplačujemo štipendijo in jih po končanem šolanju ali študiju zaposlimo. Bodoče sodelavce želimo že v času izobraževalnega procesa tudi bolje spoznati.

Vsekakor pa želimo, da tudi štipendisti spoznajo zavod, ne le kot podpisnika pogodbe o štipendiranju, temveč tudi kot delodajalca, ki se trudi razvijati moderno delovno okolje, ki je prijazno do svojih zaposlenih ter razvojno usmerjeno v zagotavljanje kakovostnega sistema uresničevanja pravic socialne varnosti.

K sodelovanju vabimo dijake višjih letnikov tehnične smeri (npr. računalniške, elektrotehnične) in študente računalništva, informatike, elektrotehnike, matematike in drugih primerljivih študijskih smeri.

Štipendistom nudimo:

  • spoznavanje edinega nosilca in izvajalca sistema obveznega pokojninskega in invalidskega zavarovanja na podlagi medgeneracijske solidarnosti v Republiki Sloveniji že v času šolanja in študija,
  • obvezno strokovno prakso,
  • študentsko delo ter pomoč pri izdelavi diplomskih, seminarskih in magistrskih nalog,
  • strokovne in prijazne mentorje,
  • moderno delovno okolje in opremo za delo,
  • možnost dodatnih izobraževanj na strokovnem področju,
  • zaposlitev po končanem šolanju.

Kakšne so še druge možnosti sodelovanja z zavodom?

OPRAVLJANJE OBVEZNE PRAKSE

Če si želiš biti del našega kolektiva vsaj za nekaj časa, če želiš začutiti utrip dela v edinem slovenskem javnem zavodu, ki je nosilec obveznega pokojninskega in invalidskega zavarovanja, če želiš spoznati svoj poklic in imeti odličnega mentorja – se nam pridruži!

Nudimo opravljanje obvezne prakse dijakov in študentom tehničnih smeri (računalništva, informatike, elektrotehnike, matematike ipd.).

ŠTUDENTSKO DELO

 

Sodeluj pri razvoju in upravljanju digitalnih rešitev Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije. Z opravljanjem študentskega dela lahko pridobite dragocene izkušnje, ki vodijo v dolgoročno zaposlitev.

Pridruži se nam!

 

Če ste se prepoznali v zgornjem opisu, mogoče na Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje iščemo ravno Vas! Vabimo Vas, da nam pošljete svojo predstavitev z dokazili o izobrazbi, izkušnjah in potrdilo o vpisu v študijsko leto. Vlogo z dokazili in prilogami pošljite na elektronski naslov: razpisi.it@zpiz.si s pripisom: »prijava IT: štipendiranje/strokovna praksa/študentsko delo«. Več informacij lahko pridobite na zgornjem elektronskem naslovu in v Službi za razvoj kadrov in upravljanje poslovnih procesov, na telefonski številki 01 4745 430/663.

Vabljeni k prijavi!

Copyright 2019 ZPIZ - Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, Kolodvorska 15, Ljubljana
Splošni pogoji | Izjava o dostopnosti| Varstvo osebnih podatkov
Izdelava: MMstudio